Cloud Services

WEBHOSTING

EyeXS biedt de mogelijkheid om uw website in een veilige cloud omgeving te hosten tegen een betaalbaar tarief. Wij beschikken over een eigen datacenter en een back-up datacenter. Dit betekent dat uw website te allen tijde ‘up’ is, dus altijd beschikbaar voor uw klanten en partners. Onze security specialisten zorgen ervoor dat uw website altijd up-to-date is en dat onze servers en systemen dagelijks worden gecheckt. Wanneer u de hosting van uw website door EyeXS laat verzorgen zijn monitoring, back-ups en periodieke scans inbegrepen.

De prijs van een hostingpakket is afhankelijk van de grootte van uw website en van de benodigde storage ruimte. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.


VOIP SERVICES

VoIP staat voor ‘voice over IP’. Dit betekent dat het telefoonverkeer van uw bedrijf verloopt via uw internetverbinding in plaats van via uw telefoonlijn, of via een apart circuit naast uw huidige verbinding. VoIP telefonie is aanzienlijk goedkoper dan bellen op ‘traditionele’ wijze. U gebruikt uw bestaande internetlijn en betaalt een vast bedrag per minuut voor bellen naar vaste en mobiele nummers. 0900 nummers en bellen naar het buitenland vallen hier buiten.

Via een app maken u en uw medewerkers via elke smartphone gebruik van de aantrekkelijke voordelen van VoIP telefonie. Via de app past u uw VoIP systeem aan naar uw wensen. Een van de grootste voordelen van VoIP is dat u niet meer gebonden bent aan een vast toestel of vaste locatie wanneer u telefoneert via uw bedrijfsnummer. Overal en altijd kunnen u en uw medewerkers bellen via hun smartphone tegen een vast VoIP tarief.

Wij werken samen met diverse VoIP partners om u altijd een scherp VoIP aanbod te kunnen bieden. Kosten voor VoIP beginnen bij € 2,88 exclusief BTW per gebruiker per maand. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.


VDI SERVICES

VDI staat voor ‘virtual desktop infrastructure’. In eenvoudige taal betekent dit dat uw persoonlijke, digitale werkomgeving (bijvoorbeeld uw eigen bureaublad, e-mail inbox en (gedeelde) bestanden) niet meer gebonden is aan een vaste computer of laptop. Via een VDI logt u met een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord in op elke computer of laptop en krijgt u direct toegang tot uw eigen bureaublad en bestanden.

VDI maakt flexibel werken mogelijk en zorgt er in veel gevallen voor dat investeringen in hardware minder worden of zelfs niet meer nodig zijn. Tevens zorgt werken via VDI ervoor dat uw systemen altijd up-to-date zijn en dat er te allen tijde een back-up wordt gemaakt van uw bestanden. Mocht uw computer of laptop getroffen worden door een virus of malware, dan kunt u altijd inloggen op een andere laptop of pc, waar de laatste versie van uw bestanden gewoon weer beschikbaar zijn.

De prijs van VDI begint vanaf € 45,- exclusief BTW per gebruiker per maand. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Contact


EyeXS is elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

EyeXS B.V.
Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo

+31 (0)77 382 80 53 info@eyexs.com

+31 (0)85 487 59 03 service & support (buiten kantoortijden)

KvK te Roermond: 54656672
BTW: NL851389454B01

 

Je bericht is succesvol verzonden.

Wij zullen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Neem direct contact met ons op

Via onderstaand formulier kunt u ons direct benaderen met uw vragen. Toch liever telefonisch contact met een van onze medewerkers? Dat kan via: +31 (0)77 382 80 53.

Je bericht is succesvol verzonden.

Wij zullen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Neem direct contact met ons op

Via onderstaand formulier kunt u ons direct benaderen met uw vraag. Toch liever telefonisch contact met een van onze medewerkers? Dat kan via: +31 (0)77 382 80 53 of +31 (0)85 487 59 03 (buiten kantoortijden)