Networking & Security

WEB SECURITY AUDIT

Wist u dat de meeste virussen en malware binnenkomen via zwakheden in uw website? Veel MKB websites zijn gebouwd op standaard systemen als Wordpress, Joomla, Drupal en Typo3. Internetcriminelen weten dit maar al te goed en zijn bijzonder handig in het vinden van manieren om in te breken in uw website of het plaatsen vanmalware en zo gegevens van u en uw klanten los te peuteren. EyeXS heeft alle laatste technieken en tools in huis om te bekijken of uw website bestand is tegen de laatste vormen van internetcriminaliteit. Dit onderzoek doen we in de vorm van een web security audit.

Er zijn twee vormen van web security audits mogelijk, namelijk de black-box methode (we kruipen in de huid van een internetcrimineel en gaan zonder enige voorkennis op allerlei manieren proberen in te breken in het CMS van uw website) en de grey-box methode (we hebben al enige voorkennis, bijvoorbeeld een gebruikersnaam en wachtwoord, en gaan proberen via allerlei technieken en tools in te breken in het CMS of inlogportaal van uw website). Beide manieren van onderzoeken worden door onze klanten vaak gebruikt als 0-meting of als second opinion.

Bij het uitvoeren van een Web Security Audit (zowel black-box als grey-box) zijn een uitgebreide analyse, rapportage en een adviesgesprek inbegrepen. Voordat we aan de slag gaan, ondertekent u eerst een vrijwaringsverklaring waarin EyeXS toestemming krijgt om alle mogelijke technieken toe te passen om eventuele onveiligheden in uw website op te sporen.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.


INFRA SECURITY AUDIT

Het ICT landschap van een MKB bedrijf is de laatste jaren een favoriet doelwit van internetcriminelen. Ze gaan op zoek naar persoonsgegevens en andere gevoelige informatie die ze vervolgens doorverkopen of ‘gijzelen’ (ransomware) in ruil voor een fiks bedrag in bitcoins (digitaal geld). EyeXS heeft security consultants in dienst die zich dag in dag uit verdiepen in de nieuwste technieken op dit gebied. EyeXS is gespecialiseerd in het analyseren van uw ICT omgeving. Dit doen we in de vorm van een infra security audit.

In een infra security audit onderzoeken we uw LAN/WAN netwerken, uw remote netwerken, accounts van medewerkers, uw back-up plan en alle andere infra gerelateerde zaken. Indien gewenst beoordelen we uw netwerken aan de hand van eventuele vastgestelde ICT normeringen.

Het uitvoeren van een Infra Security Audit kan 14 tot 16 uur duren en is natuurlijk afhankelijk van de grootte van uw organisatie. Bij een dergelijke audit zijn een uitgebreide analyse, rapportage en een adviesgesprek inbegrepen. Voordat we aan de slag gaan, ondertekent u eerst een vrijwaringsverklaring waarin EyeXS toestemming krijgt om alle mogelijke technieken toe te passen om eventuele onveiligheden op te sporen.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.


CONTENT SECURITY AUDIT

Dagelijks lopen we binnen bij MKB bedrijven die geen duidelijke richtlijnen hebben vastgesteld rondom het gebruik van ICT content. Met ICT content bedoelen we onder andere het dagelijks gebruik van de ICT data informatie dragers als (verdachte) e-mails, USB-sticks, smartphones, downloads en (onveilige) websites. Dit kan als gevolg hebben dat via uw eigen computer of via de pc of laptop van een van uw medewerkers per ongeluk een virus, malware of andere vorm van ongewenste inhoud terechtkomt op uw systemen, waardoor een datalek op de loer ligt.

EyeXS maakt gecontroleerde malware en phishing sites en kruipen in de huid van een internetcrimineel, om te bekijken of uw bedrijf en uw medewerkers zijn voorbereid op een digitale inbraak. In een zogenaamde content security audit onderzoeken we of uw bedrijfsvoering bestand is tegen een aanval van buitenaf.

Het uitvoeren van een Content Security Audit duurt 14 tot 24 uur en is afhankelijk van de onderdelen die gemeten dienen te worden. Zoals het wel of niet uitvoeren van Spear Phishing en/of USB sticks met malware houdende software. Bij een dergelijke audit zijn een uitgebreide analyse, rapportage en een adviesgesprek inbegrepen. Voordat we aan de slag gaan, ondertekent u eerst een vrijwaringsverklaring waarin EyeXS toestemming krijgt om alle mogelijke technieken toe te passen om eventuele onveiligheden op te sporen.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.


DESIGN & DEVELOPMENT VAN UW ICT OMGEVING

Werken uw medewerkers vaak buiten de deur of zijn ze altijd aan het werk op kantoor? Werken uw medewerkers met smartphones en tablets of hebben ze een vaste pc? Doet uw bedrijf vaak zaken in het buitenland? Heeft u een online portal waarop uw klanten kunnen inloggen of bellen uw klanten wanneer ze een vraag hebben over uw producten en/of diensten?

Al deze vragen zijn van invloed op de inrichting van uw ICT landschap. Bij EyeXS bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner die helpt bij het ontwerpen en inrichten van een snel en veilig ICT landschap dat past bij uw manier van werken.

EyeXS denkt met u mee over een optimale inrichting van uw werkplekken en houdt daarbij altijd de veiligheid van uw systemen en gegevens in het oog. Tevens adviseren wij u in de aankoop van nieuwe systemen en hardware. EyeXS werkt samen met een aantal gerenommeerde hardware aanbieders, waardoor wij in de meeste gevallen goedkoper kunnen inkopen.

ICT LEASEPLAN

Wij begrijpen ook dat het voor ondernemers soms moeilijk is te bepalen hoeveel u moet investeren in uw ICT omgeving. Zeker wanneer het nog onzeker is hoe de toekomst van uw bedrijf eruitziet, doet het soms pijn in de portemonnee als u opeens grote bedragen moet investeren in een ICT landschap. Om deze reden biedt EyeXS het ICT Leaseplan: uw complete ICT landschap voor een vast bedrag per maand.

Hoe werkt het? U geeft aan voor hoeveel werknemers u een werkplek wilt inrichten, of het om een vaste, flex of mobiele werkplek gaat en welke hardware en software nodig zijn. Alle wensen zijn mogelijk, inclusief servers en telefonie. U betaalt een vast bedrag per maand en ‘huurt’ uw ICT omgeving, zodat deze zonder grote investeringen met u mee kan groeien. Hoe meer werknemers, hoe goedkoper de ICT voorzieningen per persoon worden. Wij werken samen met partner 1A First Alternative om u een scherpe lease aanbieding te kunnen doen.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.


AED HUREN OF KOPEN

Bij EyeXS staat veiligheid altijd en overal op de eerste plek. Wij zijn gespecialiseerd in security op ICT gebied, maar denken ook mee over de veiligheid van u en uw medewerkers. Wist u bijvoorbeeld dat u met een AED bij de hand  binnen de eerste cruciale 6 minuten van een hartstilstand een leven kunt redden? Per minuut gaat de overlevingskans van een slachtoffer met 10% achteruit. Een AED maakt het mogelijk om direct te helpen. Het draagbare apparaat analyseert het hartritme en geeft opdrachten aan u als hulpverlener. Ook zonder enige kennis kunt u dus een leven redden.

EyeXS biedt een zeer aantrekkelijke huurconstructie waarbij het mogelijk wordt om vanaf € 1,- exclusief BTW per dag een AED te huren voor uw bedrijf, inclusief een servicecontract en 24/7 support. Bezoek onze speciale AED pagina voor meer informatie over ons AED aanbod.

Contact


EyeXS is elke werkdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.

EyeXS B.V.
Van Coehoornstraat 5
5916 PH Venlo

+31 (0)77 382 80 53  info@eyexs.com

+31 (0)85 487 59 03 service & support (buiten kantoortijden)

KvK te Roermond: 54656672
BTW: NL851389454B01
IBAN: NL41ABNA0611529920

 

Neem direct contact met ons op

Via onderstaand formulier kunt u ons direct benaderen met uw vragen. Toch liever telefonisch contact met een van onze medewerkers? Dat kan via: +31 (0)77 382 80 53.

Je bericht is succesvol verzonden.

Wij zullen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Neem direct contact met ons op

Via onderstaand formulier kunt u ons direct benaderen met uw vraag. Toch liever telefonisch contact met een van onze medewerkers? Dat kan via: +31 (0)77 382 80 53 of +31 (0)85 487 59 03 (buiten kantoortijden)

Je bericht is succesvol verzonden.

Wij zullen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Klantlogin

Log in met de door EyeXS verstrekte website klant login: