Digitaal Ondernemen

SOFTWARE DESIGN

Elk bedrijf is anders. Precies daarom is bedrijfssoftware maatwerk. Als ondernemer weet u exact wat uw bedrijf wel en niet nodig heeft als het gaat om software. EyeXS maakt voor u bedrijfssoftware op maat.

Vanaf het eerste idee tot en met het eindproduct ondersteunt EyeXS u bij het maken van softwareproducten. Wanneer u het softwareproduct in gebruik neemt, kan EyeXS de software hosten en zorgt EyeXS dat de software veilig en up-to-date blijft.

EyeXS ontwikkelt onder andere de software pakketten van FitMasterFreddy. Dit zijn pakketten speciaal voor ondernemers in de health en fitness branche. FitMasterFreddy maakt het mogelijk om sneller en makkelijker te werken waardoor er meer facturabele uren overblijven voor sportscholen, personal trainers en andere fitness ondernemers. Bekijk de website van FitMasterFreddy voor meer informatie over dit pakket.

De prijzen van een softwarepakket variëren en zijn afhankelijk van uw wensen en behoeftes. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.


WEBDESIGN

EyeXS werkt samen met gerenommeerde webdesigners om u een high-end website te kunnen bieden die gericht is op het online vindbaar maken van uw bedrijf en het stimuleren van uw online verkoop.

Wilt u meer lokale of landelijke naamsbekendheid? Meer klanten werven via uw website? Uw verkoop verplaatsen van fysiek naar online? Afhankelijk van uw wensen en doelen wordt een design op maat gemaakt. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van uw website, waarbij direct rekening wordt gehouden met gebruiksvriendelijkheid op alle mogelijke apparaten en call-to-action (acties die een bezoeker moet ondernemen).

Uw nieuwe website kan worden gehost bij EyeXS, zodat u zeker bent van een veilige website die altijd up en up-to-date is.

Een website is maatwerk, dus zijn de prijzen afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Voor het A tot Z ontwikkelen van een website hanteren wij ons vaste uurtarief van € 65,- exclusief BTW. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.


CONTENT MARKETING

Wist u dat uw website, brochures, folders, nieuwsbrieven, blogs en social media pagina’s (Linkedin, Facebook, Twitter, Instagram, etc) pas bijdragen aan uw business wanneer ze waardevolle inhoud bieden voor uw doelgroep, klanten en partners?

EyeXS werkt samen met marketing professionals die gespecialiseerd zijn in het online vindbaar maken van uw bedrijf en het stimuleren van uw online verkoop. Met hulp van hun expertise in content marketing en online communicatie haalt u het optimale uit uw (online) marketingkanalen.

Content marketing is maatwerk dus zijn de prijzen voor zowel uitvoering als advies afhankelijk van uw doelen en wensen.  Hiervoor hanteren wij ons vaste uurtarief van € 75,- exclusief BTW. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Contact


EyeXS is elke werkdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.

EyeXS B.V.
Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo

+31 (0)77 382 80 53 info@eyexs.com

+31 (0)85 487 59 03 service & support (buiten kantoortijden)

KvK te Roermond: 54656672
BTW: NL851389454B01
IBAN: NL41ABNA0611529920

 

Je bericht is succesvol verzonden.

Wij zullen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Neem direct contact met ons op

Via onderstaand formulier kunt u ons direct benaderen met uw vragen. Toch liever telefonisch contact met een van onze medewerkers? Dat kan via: +31 (0)77 382 80 53.

Je bericht is succesvol verzonden.

Wij zullen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Neem direct contact met ons op

Via onderstaand formulier kunt u ons direct benaderen met uw vraag. Toch liever telefonisch contact met een van onze medewerkers? Dat kan via: +31 (0)77 382 80 53 of +31 (0)85 487 59 03 (buiten kantoortijden)