Ons team

Pascal Menick eigenaar EyeXS & business development

Ondernemer in hart en nieren. Voorheen eigenaar van Xacom Computers en CompuCenter NML. Pascal heeft een voorliefde voor alles dat met hardware te maken heeft. Daarnaast heeft Pascal een neusje voor het vinden van mensen met innovatieve ideeën.

Jeffrey Menick eigenaar EyeXS & security analist

Jeffrey is onze networking, data en security expert. Hij heeft jaren ervaring als security en infra expert bij verschillende multinationals. Heeft u bepaalde gegevens die voor niemand anders bestemd zijn? Bij Jeffrey zijn uw digitale geheimen veilig.

Bram Voss service manager

Begonnen als software engineer en ontpopt tot service manager. Bram weet het technische werk en de business kant van onze software projecten te combineren, tot in de puntjes te begeleiden en zorgt zo dat we altijd de juiste kwaliteit kunnen leveren.

Nick Muller software engineer & security analist

De koning van de codes. Nick zet ideeën van onze klanten om in een technisch product dat niet alleen goed functioneert maar er ook nog eens gelikt uitziet. Nick kent alle tips en tricks uit softwareontwikkelingsland. Daarnaast is Nick een fervent liefhebber van Limburgse vlaai.

Maikel Severins sr. service engineer & security analist

All the way from Kessel is Maikel bij ons binnengekomen als infra stagiair. Daarna is hij nooit meer weggegaan. Hij zorgt voor de installatie van hardware voor onze klanten, zoekt alle kabelspaghetti uit en installeert applicaties zodat ze direct klaar zijn voor gebruik.

Rens van Nerum service engineer

Starwars-nerd en cosplay-fan Rens weet alle technische ins en outs van de diensten van EyeXS. Rens is tevens onze 2e-lijns support medewerker, wanneer het voor onze dames van Service & Support iets te complex en te technisch wordt.

Rick van de Moosdijk Service Engineer

Racefan Rick weet alles van Formule 1 held Verstappen. De kans is groot dat zijn naam bovenaan staat als snelste dagrit bij de kartbaan in Eindhoven en Swalmen. Bij EyeXS is Rick onderdeel van het infra team, als service engineer staat hij voor alle klanten klaar!

Sandy Menick financiële administratie

Cijfertjes en getallen zijn bij Sandy in de juiste handen. Sandy zorgt ervoor dat facturen op tijd worden betaald en dat het EyeXS team aan het einde van de maand zonder zenuwen de boodschappen kan afrekenen aan de kassa.

Caroline Delissen service & support

Heeft u een vraag over de producten en diensten van EyeXS? Caroline geeft u het antwoord. Caroline weet alle ins en outs over onze softwareproducten, cloudhosting, security en monitoring diensten en helpt u met alle plezier verder.

Esther Lenaerts service & support

Esther helpt onze klanten aan de telefoon en per e-mail, zorgt dat onze administratie op orde is, test mee met het software development team en is ook nog eens een kei in spelling en grammatica. Ze is de duizendpoot van onze service en support afdeling.

Coby van Twillert facility support

Onze steun en toeverlaat in rommelige tijden. Coby zorgt ervoor dat het kantoor van EyeXS netjes is en netjes blijft, zodat we u altijd hartelijk kunnen ontvangen.

Service & support

Onze Service & Support afdeling staat elke werkdag tussen 8.00 en 17.00 uur voor u klaar en is bereikbaar op telefoonnummer: +31 (0)77 382 80 53. +31(0)85 487 59 03 (buiten kantoortijden)

Stel een vraag aan Service & Support

Download hier EyeXS TeamViewer zodat wij u snel van dienst kunnen zijn!

Contact


EyeXS is elke werkdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.

EyeXS B.V.
Van Coehoornstraat 5
5916 PH Venlo

+31 (0)77 382 80 53  info@eyexs.com

+31 (0)85 487 59 03 service & support (buiten kantoortijden)

KvK te Roermond: 54656672
BTW: NL851389454B01
IBAN: NL41ABNA0611529920

 

Neem direct contact met ons op

Via onderstaand formulier kunt u ons direct benaderen met uw vragen. Toch liever telefonisch contact met een van onze medewerkers? Dat kan via: +31 (0)77 382 80 53.

Je bericht is succesvol verzonden.

Wij zullen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Neem direct contact met ons op

Via onderstaand formulier kunt u ons direct benaderen met uw vraag. Toch liever telefonisch contact met een van onze medewerkers? Dat kan via: +31 (0)77 382 80 53 of +31 (0)85 487 59 03 (buiten kantoortijden)

Je bericht is succesvol verzonden.

Wij zullen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Klantlogin

Log in met de door EyeXS verstrekte website klant login: